2008. október 11., szombat

Versenynaptár

„Az internet rohamos fejlődése miatt a vállalatoknak újra kell gondolniuk üzleti és kommunikációs stratégiájukat. Már nem elég a tetszetős honlap, nem elég, ha a vállalat csupán kommunikációs eszközként éli meg az internet mindinkább fokozódó nyomását. Merőben új gondolkodásmóddal integrálnia kell üzletvitelébe az internet adta lehetőségeket. […] A korszerű marketingtechnikák pályázat útján történő bemutatásával példát kívánunk állítani a cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzést, bátorítást adni a magasabb színvonalú szakmai tudás gyakorlati alkalmazására. Célunk még a hazai online kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása. Utat kívánunk mutatni minden vállalkozás számára, akik komolyan veszik az új gazdaság működését, illetve annak kihívásait.”
Üzemigazgatóságunk nem csak komolyan veszi az új gazdaság működését és kihívásait, hanem – hála a DunaNet Design Studio meg nem szűnő aktivitásának – a példamutatásban is újra és újra részt vállal. Ennek tudható be, hogy az Éjszakai átszálló szájtja – amely a kategóriájában a 2008-as Magyar Internet Média és Web Díjat már elhódította – most újabb megmérettetés elé került: a kulturális szféra szereplőjeként igyekszik begyűjteni Az Év Honlapja címet is.
E cél elérésének érdekében az utazóközönség is sokat tehet: a 2008. november 10. és 30. között itt leadott szavazatával mindenki kinyilváníthatja a véleményét arról, hogy mely szervezet mely kreációja a legméltóbb az elismerésre.

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics