2008. október 31., péntek

Laszt Minit GbN_08



Úgy tűnik, hogy miután idén a Fiatal Képzőművészek Stúdiója sikerrel vette a megalakulásának 50. évfordulója alkalmából saját maga elé állított akadályt (50 kiállítás megnyitó 50 egymást követő estén), már semmit nem szeretne elaprózni. Például a hagyományosan 5 napra kalibrált Gallery by Night 2008-ban máris 11 éjszakányira tágult.
A sorozatos éccakázásra ezúttal Vécsei Juli szervezőmunkájának köszönhetően lesz módja a Rottenbiller ucca 35-be holnap és/vagy a következő 11 napban este nyóc magasságában ellátogatóknak (itt jegyezzük meg, hogy ez a hétker).
Szigorú, mindenkire kötelező tematika ugyan nincs, ám kedvcsinálóként annyi talán elmondható, hogy az FKSE képviselői afféle egyéjszakás kalandba bocsátkoznak majd a prágai Centre for Contemporary Art FUTURA, valamint a kassai Make-up Collective által delegált átutazókkal.
Az Éjszakai átszálló utazóközönsége számára külön vonzerőt jelenthet, hogy olyan kiváló kalauzokkal találkozhat egy másik, ám sok szempontból hasonló állomáson, mint Fischer Judit, Fodor János, Keserue Zsolt, Mécs Miklós vagy éppen Szörényi Beatrix.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

miért, te mész? melyik nap?

travelcsanel írta...

ki kérdezi? (egy kódolt válaszért is hajlandó vagyok nyilvánosságra hozni a részletes útitervemet...)

Névtelen írta...

nörchen

travelcsanel írta...

szia Nörchen, íme:

nov. 1. (Tomáš Džadoň vs. Csákány István): a Blaugrana Málagában vendégeskedik…

nov. 2. (Jiří Thýn vs. Fodor János): Jancsival találkozni csupa-csupa veszély…

nov. 3. (Kassa Boys vs. Mécs Miklós): bár nem ástam magam mélyen bele az ügybe, de alighanem szinoptikusok találtak egymásra – legalábbis erre utal a kassai fiúk pszeudó-náci logója és néhány munkája (pl. http://www.kassaboys.euweb.cz/kassa_boys_info.html) megegyebek (pl. http://www.kassaboys.euweb.cz/kassa_boys.html) -, úgyhogy minimum vicces lesz az est, de még az is lehet, hogy fenomenális (persze csak, ha tényleg pszeudó, mert egyébként tragédiába torkollhat…)

nov. 4. (Eva Koťátková vs. Szörényi Beatrix): alighanem egész nap az amerikai elnökválasztásról szóló friss elemzéseket fogom olvasni és hallgatni…

nov. 5. (Jaroslav Kyša vs. Halász Péter): az időeltolódás miatt még 5-én is a 4-i hírekben fogok utazni...

nov. 6. (Mark Ther vs. Dominik Lang): ekkor kísérletet teszek az előző két napban felhalmozott restancia felszámolására…

nov. 7. (Svetlana Fialová vs. Fischer Judit): megnyitok majd közgyűlök újvárosban…

nov. 8. (Eugenio Percossi vs. Keserue Zsolt): a Blaugrana Valladolidból fogad vendégeket…

nov. 9. (Boris Sirka vs. Borsos-Lorinc Lilla): ez olyan nagyon nem érdekel, sajnálom…

nov. 10. (Amande In vs. Huszár Andrea): ez viszont vonzó ajánlat – de ha valami miatt esetleg választani kell, akkor:

nov. 11. (Ivan Svoboda vs. Rácz Márta): nagy-nagy Rácz Márta-rajongó vagyok, Ivan Svobodát viszont egyáltalán nem ismerem – ami szintén fontos érv lehet a megjelenésre.

összefoglalva: nov. 11. igen esélyes, nov. 3. és 10. nem lehetetlen, nov.7. biztosan nem, a maradék nem valószínű, ezen belül nov. 9. igen-nagyon nem valószínű (bizonytalankodásom ellenszereként felvázolhatnád a következő szűk 11 napra vonatkozó terveidet)

minden jót, t.

Névtelen írta...

nincs tervem, sodródok, de a három és a tizenegy nálam is esélyes.
felhívsz ha ittvagy? az a biztos.
nörchen

travelcsanel írta...

rendben, hívni foglak - alighanem az egyre esélyesebb 11-én...
t.

travelcsanel írta...

itt és most szeretnék nörchentől elnézést kérni. nemvoltam-nemtelefonáltam...

 
Clicky Web Analytics