2008. szeptember 3., szerda

Munkafelvétel

Nem állítjuk, hogy kipihente magát, de tény: az állomásfőnök egy hét ébrenlét után végre nyolcórás (tehát egy műszaknyi) álomba szenderült. Ébredése után már semmi akadálya annak, hogy az Éjszakai átszálló – legalábbis virtuális formában – újra üzemeljen.
A honlapra folyamatosan kerülnek fel az idei járatok menetlevelei, a visszapillantó tükrök is egyre teljesebb képet adnak, e munkanapló pedig hamarosan megtelik az egyes vagonokon tapasztaltak leírásával. Panaszirodánk is újra várja az utasok és az utazni nem kívánók észrevételeit.
A legzsúfoltabb átszálláson vagyunk túl. Az álló- és ülőhelyek megteltek – az átszállítókat is ezért illeti köszönet, mint ahogy az utazóközönséget is. Köszönjük, hogy cégünket választották az ötnapos kiruccanáshoz!
Ám azt is el kell ismernünk, hogy egyben ez volt minden idők leghangosabb tömegközlekedése a Kortárs Művészeti Intézetben. Ebből következik, hogy az állomás fölött és környékén lakóknak nem lehetünk elég hálásak az irányunkba tanúsított türelméért.
Az üzemigazgatóság már dolgozik azon, hogy a következő év(ek)ben utasaink hasonló színvonalú járatokat és szolgáltatásokat vehessenek igénybe, ugyanakkor a sínek csattogásával, valamint a restiből és büfékocsikból kiszűrődő zajjal több kellemetlenséget ne okozzunk azoknak, akik az utazás helyett inkább a pihenést választanák. Talán az egyetlen megoldás, hogy a járatokat egy másik helyszínen működtetjük tovább. Az optimális alternatívára még nem leltünk rá, de ezen ügy fejleményeiről is folyamatosan tájékoztatjuk majd az érintetteket.
Végezetül Déhez azzal a kéréssel fordulunk, hogy 2009-ben ne felejtse magát Londonban!

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics