2008. szeptember 8., hétfő

A nyerő típus megkapta a magáét!

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy mi nem beszélünk a levegőbe! 2008. július 24-én üzemigazgatóságunk közleményben tudatta, hogy a DunaNet Design Studio az idei Magyar Internet Média és Web Díj "művészet" kategóriájában az Éjszakai átszálló honlapjával pályázott. Most arról számolhatunk be, hogy meg is nyerte annak elsődíját.
Ahelyett, hogy a szakértelmünket és/vagy a jóstehetségünket méltatnánk, szerencsésebb, ha egy megbízható forrás, a Dunaújváros Online díjátadóról szóló beszámolójából idézünk. Ebből kiderül, hogy "az egyik zsűritag véleménye olyan hangsúlyos volt, hogy felolvasták a ceremónia vendégeinek." Az ítélet így hangzott: "A pályamunka méltó megjelenítése a kezdeményezésnek. Átlátható, szemléletes, friss, tökéletes. Kedvet kapok, hogy megnézzem a rendezvényt! Gratulálunk a csapatnak..."
Az átszálló stábja köszöni a DDS-nek a támogatást, a programozóknak és a grafikusnak a rugalmasságot és a kreatív ötleteket, valamint mindazon fotósoknak, szerzőknek a korábbi években elvégzett munkáját, amelynek hiányában most a balra látható serleg nem lehetne fenn a polcon - mert ugye tartalom nélkül a forma, akárcsak fordítva...

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics