2008. augusztus 24., vasárnap

Szinoptikusok

A The Meaning of Life / Az élet, a világmindenség, meg minden... című blogon ráakadtam ugyanarra a Rutkai Bori érzelemkatalógusra, amit ezen a fórumon korábban én is idéztem. Részben emiatt venném a bátorságot, hogy Nusicsibe egy, a hamarosan kezdődő terápiával kapcsolatos megállapítására felhívjam az Éjszakai átszálló kezelőinek és kezeltjeinek a figyelmét. Így hangzik: "Azt hiszem, az már egy minőségi mutató, amikor a wiwen bejelöl az Alkalmi Kapcsolatokat Keresők Klubja... Remélem, a következő a Szinglik Budapesten lesz:)"

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Támogatom a kultúrát, s örülök ha ilyen sokan élvezik a rendezvényt.

Viszont nem túl szerencsés a helyszín választása. Ez a kiállítóterem(!) akusztikailag nem alkalmas koncertek megrendezésére.

Mint lakó, nem tudom megérteni azt a laikus önkormányzati 'felelőst', aki egy lakóépület földszintjére több napra, éjszakára engedélyezi ilyen "hangagresszió" megvalósulását.

A sajnálatos az, hogy lakói kérésünk mindig süket fülekre talált, s nem akadt még olyan személy a szervezők részéről, aki ténylegesen megpróbált volna összhangot hozni a lakók és a rendezvény érdekei között. És ez az ami a legelszomorítóbb.

(Igen! Törölheted a kommentemet!)

 
Clicky Web Analytics