2008. augusztus 12., kedd

A nap dolgozója:
SIPICZKI JANKA váltókezelő

Sipiczki Janka – vagy ahogy a kollégái becézik: Pipiczki Lanka – már kiskorában is gyakran feltűnt az üzemigazgatóság környékén. Valószínűleg ott volt az első éjszakai átszállításokon is (erre az állomásfőnök visszaemlékezéseiből következtethetünk, aki – állítása szerint – azon a nyáron, egészen pontosan 2003. július 19-én, szombaton tudatosította magában a kishölgy gyakori jelenlétét).
A következő évről sajnos nem állnak rendelkezésünkre pontos adatok, ám az bizonyos, hogy egy újabb esztendővel később, 2005-ben Sipiczki gondolatszövődményekben szenvedett, amit – a hasonló problémákkal küszködő Dankó Diával közösen – be is mutatott a térben.
Váltókezelőként 2006 óta tereli helyes irányba a legzajosabb járatokat (ezenkívül nevéhez fűződik a hírhedt Minimal Kriminals-vagon csatlakoztatása is). Elkötelezettségét, odaadását a szakszervezet ötnapos névnapi bulival jutalmazta, szintén ebben az évben.
Mindezek mellett Sipiczki Jankában tisztelhetjük „az Éjszakai átszálló nagyon fontos” tartalmú mondatok ismételgetésének nem hivatalos világcsúcstartóját is.

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics