2009. január 4., vasárnap

B.U.K.É. 2009!

"Pataky Attila betiltaná az összes lőfegyvert"

Remélhetőleg a fenti hír mindenki számára masszív kapaszkodóul szolgál majd az elkövetkezendő időkre az egyre zavarosodó járatkimaradások és a sokasodó vágányzárak ellenére is...

Más: évnyitány gyanánt most privatizálok egy csöppet, elvégre rajta voltam az idei első hajnali Budapest Déli P.U. - Dunaújváros járaton, így hiteles kötött pályás élménnyel indítottam az Ökör esztendejét. Szilveszter mocskos mocsarát nyögte meg Pest és Buda. Tiborral végig szlalomoztunk a magyar brodvéjt: romkocsmák, bennük felsőközép. kategóriás kül- és belföldi fiatalok, akiket kényszeres pirotechnikai amatőrök üldöztek át az éjszakán. A falnak támaszkodva egy Pincében még azt próbáltuk elhitetni néhány bolgár lánnyal, hogy bátran igyanak vodkát unicummal, mivel a Csepelen beszerzett rángatóport úgysem lehet leinni. Cinetrippen fognak afterezni _ jegyezte meg két hannoveri szőkemény a jégermajszteres pultnál. Hajnali négy fele már csak az ütemes menetrendben bírtunk gondolkodni, és két kiskörtével nyugtáztuk az indulást.
A pályaudvari beléptető előtt miatyánkoltunk egyet _ nem vesszünk a nagy VasútIstent _ ,majd beszálltunk Európába. De, hogy Tibort idézzem: itt már nekünk nem terem büfékocsi!

A kaller keltett Újvárosnál, egy tál lencsét lóbált felénk....

Buké Átszálló, buké átszállisták

3 megjegyzés:

travelcsanel írta...

"saját erjesztésű esztétánk"? bizonyára annak is van bukéja:)

dzsentroid írta...

Szub, meg kult. Ja láttam a KMI 2009-es naptárát: Aug 26-30 Éjszakai Átszálló. Ez stimmel?

travelcsanel írta...

többet tudsz, mint én... bár szerintem ez még igencsak a tervek-remények kategória. kérdezd inkább lápit.

 
Clicky Web Analytics