2008. október 9., csütörtök

Pultosvesztés a központi restiben

Kedves átszállósok, restitöltelékeim, összmagyar perontársadalom!

Mély, ám kudarcos hallgatásom mostan egy gyászos hír okán vagyok kénytelen mögtörni. A tény rideg, így meg-el-át-ki-befogadni mondhatni lehetetlen. Szikár leszek, mint a rideg magyar rögvalóság: november elsejétől távozik központi restink (Art Cafe), az Éjszakai átszálló resticsakrájának egyik mozgatóeleme, az üzemanyag felelősségi osztály egy bizalmasa, DETTY.
A mocskos anyagiak miatt hagyja el közös sínpárunkat, a kötöttpályás alkoholizálás eme bástyáját. Mentsége nincs! Közösen, sértett dacban forgó tekintettel, cefreízű, gyűrt lélekkel csak ennyit felelhetünk: "Nem felejtünk! Nem felejtjük, hogy a sörcsapot minyonos tálcára cse-
réled, nem felejtjük, hogy perontársadalmunkat
a (jelzőt sem találni rá) pádzsérósokéra váltod!!!"

Minden restifüggőt, átszállós szerzetest egy közös "Szalonos" virrasztásra hívok október 27-én. Program: 24 órás kultúrfogyasztás, élőlánc az Art körül, utána Síndiszkó a pincében. Vágányzáró misét celebrál az Állomásfőnök, zenél dj Vagyok és dj Akárki.

Jelszó: "Mert az átszállósnak a resti a garázsa!"

Aki restis velünk tart! Megmaradunk, nem bocsátunk!

CSATLAKOZZÁL!!!

6 megjegyzés:

Krulf írta...

Ott leszünk! Elmegyünk... addig is megpróbáljuk rendesen kisírni magunkat, hogy krokodil könnyeinkkel ne áztassuk szét a peront :(

Névtelen írta...

biztos, hogy a pénz miatt megy el? nem arról van szó, hogy a sör közlsége taszítja, a sütiké pedig vonzza?! egyszerű pszichológia:)

Lápianka írta...

Megint mi köszönünk jó reggeltet a takarítónőnek? :D Ki lesz akadva.:D

Sírunk, hogy elmegy...én meg aztán pláne...:(

forgalomirányító írta...

nincs valakinek egy jogtiszta fotója erről a hálátlan - bár kétség kívül csinos - kislányról?

metálnagyi írta...

Drága kicsilány!Már most hiányzol!Mi lesz velem nélküled!?

travelcsanel írta...

nesze (nekem), itt a fotó! tán nem a legjobban sikerült detty-portré, viszont minden kétséget kizáróan az éjszakai átszálló sínpárjai között készült, még 2006-ban.

 
Clicky Web Analytics