2010. július 12., hétfő

Fotóhiány 2009

Tisztelt Átszállósok, Peronok Segítőkész Népe! Az Éjszakai átszálló honlapján napokon belül módja lesz mindenkinek visszapillantani a 2009-es eseményekre – a megszokott módon, vagyis rövid szövegszösszenetek és képgalériák segítségével. Utóbbi azonban nem lesz, nem lehet teljes, amennyiben az utazóközönség nem siet az üzemigazgatóságunk segítségére. A fotódokumentáció elkészítésére szakosodott kollégánk ugyanis – természetesen önhibáján kívül, ezért is nem nevezzük meg Várnai Gyulát – néhány alkalommal nem tudott fényképeket készíteni. Ezzel együtt nehezen hihető, hogy valaki(k) ne lett(ek) volna akcióközelben adott megmozdulásainkon, valamilyen képrögzítő eszközzel a kézben. Hogy pontosan hol és mikor? Sorolom:
a PLUTO koncertjén a Patyolat Udvarban augusztus 28-án éjjel;
PAIDINCIGARETTES (kunk dj) & JEHOVA (the Moog) fellépésén ugyanaznap, ugyanott;
a KALIFORNIA MEGHÓDÍTÁSA című intermédia operett bemutatóján a Kortárs Művészeti Intézetben augusztus 29-én este;
a BARCSAY JENŐ EMLÉKZENEKAR koncertjén az operett után;
és végül a DJ SAVAGE celebrálta Patyolat Udvarbeli partin augusztus 29-ről 30-ra virradóra.
Az atszallo@gmail.com e-mail címre várunk minden olyan fotót, ami ezeken az eseményeken készült – éleseket éppúgy, mint homályosokat, professzionális aparáttal rögzítetteket ugyanúgy, mint mobiltelefonnal vagy akár digitális vasalóval felvetteket.
Aki a segítségünkre lesz e probléma megoldásában, az nem csupán az Éjszakai átszálló stábjának örök hálájára formálhat igényt, hanem arra is, hogy a neve megjelenjen a honlap impresszumában!

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics