2013. november 14., csütörtök

Kisiklástan

Olvasói levél a fényestekintetű F. Tamás esztéta, főkurátor és mint a mai DH-ban olvashattuk: Szerkesztő Úr kezeügyébe! 

Kedves Tamás, Kedves Átszálló! 

Magam és a városlakók döntő többsége is örömmel konstatálta, hogy végre hosszas küzdelmek után sikerült kiírniuk az újságból ezt a nyomorult sz.sz-t, aki mint tudjuk mindig ott pöffeszkedett és írt össze baromságokat az É.Á. aktuális rendezvényeiről. 
Nyitott szívvel vettük azt is - mint az lényeglátó és szellemileg épületes írásában olvasható -, hogy még a nevét sem említik a kiváló cikkben. Pedig, a nyomorult sz.sz még több piaci italmérésben is azzal dicsekedett, hogy ő maga ajánlotta Frenket és miegymást az idei idővagonba. Lófaszt hát a seggébe! 
A kiíratás sorsára került a korábban szintén átszállós kollégaként említett Íjjas Bernadett is. A magunk részéről ebben sem látunk semmi kivetni valót, félre az öntömjénezéssel. 
Csak az nem derül ki az újságból, hogy akkor mi furulyás ízé lesz jövő héten a KMI-ben. Nem tagadhatjuk el, hogy ama gyanú ül tort szívünkben, hogy a fent idézett cikket mégis a nyomorult sz.sz követte el. Csak reménykedünk, hogy Fehérvári doktor hithű és becses szavait olvashattuk a mai lapszámban. Tartsa meg jó szokását a mindenható Padisáh! 

Kedves Tamás, Kedves Átszálló! Ölelő szeretettel várjuk a rendezvényt, munkájához további sok sikert kívánnak a Nappali Peron dezinformációs iroda dolgozói. Úgy mint a nemzet és az ország, plusz lapcsoportunk nevében: Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics