2010. augusztus 6., péntek

Átigazolási ügyek - averziók nélkül

Az átigazolási ügyekben legmegbízhatóbbnak mondott transfermarkt.de ugyan még nem hogy az összeget, de az időleges visszaköltözés tényét sem tette közzé, a bennfentesek mégis tudni vélik – sőt, állítólag tapasztalják –, hogy a resti külső (Átszállós mellébeszélést nélkülözve: a Mozipresszó) csapata egy régi-új pultjátékossal bővült.
Kaszás Gábor – aki a 2008-as Averziós terápia nevű program egyik szabadtéren tevékenykedő kezelőorvosa volt – némi Budapesten kifejtett életművészi- és vádlimodell tevékenység után visszatért kisvárosunkba, hogy sört csapoljon a hasunkba (nem akartam, hogy rímeljen, csak így alakult). Mivel e jótékony – bár a TB által nem támogatott – tevékenységét csak szeptemberig vehetjük igénybe, ezért mindenkit arra buzdítunk: látogassák meg Őt, illetve a Mozipresszót (Lápiankát pedig arra, hogy a következő, hasonló témájú posztot szövegezze meg ő)!
A fővárosból hat (6!!! – de még mindig nem a lehető legtöbb) kilógrammal könnyebben visszaérkező Kaszás, részben, mint a legálfalak piktora és híve, blogunkon keresztül a következőt kéri minden átszállóstól: „NE FIRKÁLJÁTOK ÖSSZE A PENGEFALAT!” (Mármint a Kortárs Művészeti Intézet előtti nagy, most felújított izét – a szerk.)
A „miért”-ért keressétek őt a Mozipresszóban, vagy az Átszálló felügyelőbizottságát a szokott elérhetőségeken!

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics