2010. augusztus 26., csütörtök

Szivárogtatunk

Egyre nagyobb várakozás és kíváncsiság kíséri minden léptünket, ahogy közeledik a járatindítás időpontja. Lássátok, hogy nem vagyunk irigyek: újabb információval jelentkezünk az idei Átszálló kapcsán.
Szóval Hölgyeim és Uraim! Dobpergést kérek! Ezennel bemutatom az idei stábot!

A porondon teljes fényében az illúzióteremtés mesterei, a vágányok minden idők legkeményebb legényei (és persze leányai) az idei járat felügyelőbizottsága!
A gyönyörű Boya és Nóra, akikről eddig méltánytalanul hallgatott a fáma, ámazonbandeellenben, akik anyai féltéssel felügyelik a járatokat. Azokat a háttérben fegyelmezik, a helyes mederbe terelik, miközben élet-halál harcot vívnak a gonosz papírrengeteggel. Mellettük teljes, óriásokhoz illő erőemberes vállszélességben a profi szakik, Gábor és Gyula – aki egyébként titokban zenész is, de el ne áruljátok, hogy elárultam.

A járatok 2006 óta lelkiismeretes műszaki zsenije, az igazi kábelbarát – legyen szó árammal vagy hangjegyekkel teli vezetékről –, a villany és a bakelitek zsonglőre, az igazi átváltozóművész: Csákvári Csaba vagy Sabazz vagy Csákvári Csaba vagy Sabazz vagy Csákvá…

És mögötte már jön is a színes fények varázslója, a terek vizuális szelídítője, a csendes farkas, akitől még az animációk is nyüszíteni kezdenek és a projektorok vigyázzba állnak, a megszokott minőséget a lehetetlenségig fejlesztő Krulf!
Íme az örök visszatérő, a legprofibb eltűnő művész! Az elmúlt járatok híres és hírhedt állomásfőnöke, aki mint egy kaméleon, arca színének változásával jelzi gondolatait. Akit már nem kell senkinek bemutatni: Tamás! … Tamás! …Tamás! … Szolgálati közlemény: Fehérvári Tamást várják a 10-es peronnál! Fehérvári Tamást várják a 10-es peronnál!

És íme az est fénypontja! Akire már mindenki kíváncsi, a peronok legújabb fenegyereke, az Agy, az irányítópult profi kezelője, az illúziók kiötlője, aki kordában tart mindannyiunkat és aki helyett majd beszéljenek a programok: Szoboszlai János!
Jah…és én is itt vagyok :)

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics