2008. november 12., szerda

Pálya- és közakarat-karbantartás

Horváth Tibor, az Éjszakai átszálló Minden Peronok Hőse-érdemrenddel kitüntetett pályakarbantartója ma, 2008. november 12-én, délelőtt 11 óra 28 perckor a következő kérdést bocsátotta egyhetes népszavazásra:
"Egyetért-e Ön azzal, hogy dr. Petrányi Zsolt, a Műcsarnok Nonprofit Kft. főigazgatója az irodáját ne bocsássa Horváth Tibor képzőművész rendelkezésére a 2008-as Budapest Art Fair idejére abból a célból, hogy a fent nevezett művész a meghívottaival (Bodó Sándor, Fodor János, Horváth G. Boglárka, St.Auby Tamás, SZ.A.F., Uglár Csaba) egy kereskedelmi galériát működtessen ott?
Szavazatát Horváth Tibor e-mailcímére küldheti el 2008. november 19. 24 óráig. A szavazás végeredménye 2008. november 20. 24 órakor kerül nyilvánosságra a megfelelő fórumokon, illetve a VOKS 2008 weboldalon."

13 megjegyzés:

dzsentroid írta...

Engemet ez nem érdekel! Tőlem H. úr és barátai bármit csinálhatnak. Hanemhogyan: Krulf, ha tudsz valamit a hétvégi kevemikis buliról a Terminálba, akkor ozd meg velem, kösz
(vagy az is jó, ha Travel átküldi a privát email-címemre Krulf címét, és akkor nem itt peronközösség előtt kell....)
dzsentroid voltam

travelcsanel írta...

nyugodtan vitassátok meg a hétvégi programot a peronközönség előtt - akár egy-egy laszt minit ajánlat keretében. (persze azért által lesz küldve az az emil.)
másrésztazonban: minden dzsentrinek és minden droidnak kutya kötelessége támogatni H. úr és barátai törekvéseit. ha különösebb erőfeszítést nem igényel, privátprofitot meg nem származtat, akkor márcsakazéris.

Krulf írta...

Milyen H. úr? Milyen buli? :S

travelcsanel írta...

H. úr = Horváth Tibor pályakarbantartó
buli = örömmel nyugtázom, hogy a múlt hét szerdára nem csak én nem tudok minden részletre kiterjedően visszaemlékezni:)

dzsentroid írta...

Na jó, akkor támogatok, oda állok H. Úr mögé, aki egyébként Ká-európai művészutazó lett: Másfél hét Prága után, most Belgrádban tűnt el. Szóval H. úr, valami ügynökösdiben sántikálhat

travelcsanel írta...

mire gyanakszol, mivel kereskedik?

Krulf írta...

Szerintem nagy mennyiségű sajtófotót csempész...

travelcsanel írta...

állítólag visszavitte mindet a dh szerkesztőségébe - bár azt nem tudom, hogy darabra vagy kilóra vette át. ha utóbbi, akkor igazad lehet. de vajon egy utazóügynök mivel győzi meg a prágai és belgrádi háziasszonyokat arról, hogy mindenképpen szükségük van egy rakás dunaújvárosi sajtófotóra?

Krulf írta...

H. ügynök adatokban utazik. Diszkeket csempész, merevlemezeket kódol. Azt hogy kinek adja el, sejtésem sincs :)

travelcsanel írta...

nem kedvelem a spamrókákat:)

Névtelen írta...

Bejelentem a népszavazás végeredményét. A szavazásra jogosult 8 036 848 magyar állampolgár közül 9 igennel, 36 nemmel szavazott. Mindenki más tartózkodott. A VOKS 2008 részvételi aránya tehát közel azonos volt, mint az átszállós szavazásoké.

dzsentroid írta...

Oknyomozati: H. úr a múlt hónap közepén egy belvárosi kávézóban adta át nekem az vita tárgyát képező sajtófotókat egy DVD-n. Az átadáskor ott volt Krulf is, bár ezt már lehet, hogy tagadja. Már akkor gyanusan viselkedtek. Szemeikben egy aljas terv fénye ragyogott. Meg sem akartak hívni, még a korrumpálás lehetősége sem vetődött fel bennük. Akkor már minden szál el volt varva e történetben. H. úr azóta külföldön tartózkodik, Krulf pedig önnáló albérletbe költözött, az édességiparban dolgozó testvérével. Kezd összeállni a mozaik...

travelcsanel írta...

A Hajnal utcáról én egy bő félórája értesültem. H. úr határátlépései eddig számomra nem adtak okot gyanakvásra, mert korábban is gyakran művelte. Viszont ebben az összefüggésben vizsgálva... Lehet, hogy a korábbi utazásai során már több napilap fotódokumentációját értékesítette a Kárpát-medence háziasszonyai között???

 
Clicky Web Analytics