2008. december 17., szerda

A puding próbája az evés


ÉÁ mentő kísérlet, avagy egy ideiglenes járat útkarbantartási munkák idején.
KMI est 2008. 12. 19., péntek, Terminál Bár (Dunaújváros, Patyolat udvar)
bővebb infó: bpm.dumaujvaros.hu

19 megjegyzés:

dzsentroid írta...

Pozitív, hogy a KMI mozgolódik a fiatalság irányába, de ezt a KMI-s esteket összemosni az Éjszakai Átszállóval...hát nem hinném, hogy szerencsés lenne.

Ez egy szimpla zenés-táncos esemény, amivel nincs is semmilyen gond, de az ÉÁ, na az egy kötöttpályás élet+értés+érzés

Egyébként meg előre!

Krulf írta...

KMI + break/dnb buli. Mondj még egy olyan eseményt a kortársban amihez köthető ez a felállás. Csak az ÉÁ. Természetesen az sokkal összetettebb rendezvény ennél, ezért is írtam hogy csak bizonyos elemeit visszük el. Meg újra kicsit előtérbe akartam hozni az átszállót.

Krulf írta...

Ja meg ha felfut és lesz törzsközönsége, na akkor jöhet az értelem :)

dzsentroid írta...

Mondjuk én ebből a szempontból mélykonzervatív (vallási alapon) vagyok: ÉÁ egyenlő KMI, szóval nem lehet lenyesni eztet meg aztat. Az alapötlet persze jó, de akkor valahogy bővíteni kéne Átszállós Estékre, ami több mint diszkó...

De én is csak belepofászok, ahelyett, hogy cselekednék valamit, a pirospont titeket illet, no meg a várva várt felfutást

üdv.

travelcsanel írta...

megértem és elfogadom, sőt bizonyos mértékben még támogatom is e mélykonzervatív gondolkodást, azonban sehol nem látom nyomát, hogy az eseményt krulf valami évközi éjszakai átszállásként aposztrofálná. nagyon helyesen, mert ÉÁ-kontextusban ez valóban csak egy kísérőrendezvény - kísérendő nélkül.
a sorozat az igen ötletes KMI est néven fut, tehát önálló projektként. azt viszont már én nem értem, hogy vajon milyen szempontból "ÉÁ mentő kísérlet"...

Krulf írta...

Ez igaz. Ez hüjeség a részemről.

Krulf írta...

Legyen inkább: "ÉÁ hangulat teremtő kísérlet" ...

travelcsanel írta...

"az ÉÁ, na az egy kötöttpályás élet+értés+érzés" - írta korábban a dzsentri droid. ahhoz, hogy az összeadás pontos végeredményét megkapjuk, rengeteg előzetes számításra van szükség.
de egyáltalán miért kellene minden KMI-hez vagy az üzemigazgatóság munkatársaihoz köthető eseménynek ugyanezt a fílinget reprodukálnia? fontosabb lenne, hogy ezeknek az esteknek meglegyen a maguk sajátos arculata és hangulata. szerintem ennek kialakításán kellene gondolkodnotok és ügyködnötök...

travelcsanel írta...

egyébként bocs! befejeztem az okoskodást.

Krulf írta...

nem, nem... teljesen igazad van! Majd ha a party-n ott tombol 500 ember, akkor átgondoljuk a teljes koncepciót. :)

Lápianka írta...

Mit össze nem problémáztok...:) KMI-est, ennyi. Terjeszkedik a KMI. :D Ez csak egy név, a lényeg ami mögötte van. Próbálkozunk, előbb aljasba finoman, aztán majd egyszercsak azt veszik észre a kedves vendégek, hogy arcukba van tolva a kultúra! :D Na jó, ez így sarkított, de kikérem magamnak, ez nemcsak diszkó, jó? :P

Egyébként a gyakornokok ötlete volt a KMI-est elnevezés, innen indult, amolyan reklámkampány-részlet félének, aztán ha szerencsénk van sorozat lesz belőle, aztán meg ki tudja mi. Próbálkozunk, ahogy kedves dzsentroid írta. Én meg fölöslegesen irogatok ide kis regényeket, amikor úgyis mindenki tudja a lényeget. :) Vagyis: Jó hangulat, jó emberek, jó zene, meg még egy kis valami apróság, hogy dobjunk a dolgunk (most pl. a fénytáncosok). Ennyi...:)

Krulf írta...

Bizony, bizony... :)

travelcsanel írta...

...és talán az utolsó két posztban nyerte el értelmét az "ÉÁ mentő kísérlet"...

dzsentroid írta...

Annyira szépek vagyunk, de tényleg. Érdemes meglesni, hogy itt szétkommentáljuk magunkat, pedig számos értékes anyagot dobtunk fel erre a blogra (főleg Travelfater), amihez egy darabos durva betűt sem írtunk hozzá. Ideologizálunk, megszakértünk, aztán majd lesz valami... Ha lesz.

Bár Lápinak izenem, hogy az előbb a mennyiség, aztán a minőség (nem az előadóművészekre értetik) taktika, már a szoc.gazd. rendszerben meg vala bukolva
_ egy mélykonzerv és barátai

travelcsanel írta...

"travelfater"... naf.sza...
az észrevételed sajnos csak az egyéb statisztikákat erősíti és támasztja alá: populáris hírekkel kapcsolatban szívesen nyilatkoznak meg az emberek, másodlagos kérdésekben pedig örömmel rágják egymás fülét... de kérdem: miért lennénk mi mások? mert a "magas kultúrát" képviseljük? hmmm. ahhh.
személy szerint nagyon örülök, hogy ez a platz időnként úgy működik, mint egy valós vitafórum.
ennél többre azt hiszem egyelőre nem is áhitozhatok-áhítozhatunk. viszont azt nagyon remélem, hogy legalább ez funkció megmarad a következő hosszú hónapokban is. egészen a 2009-es átszállóig.
egyébként te ma este kmi este?

Krulf írta...

Most találkoztam Csáki Csabival (Sabazz) és elhoztuk a füstgépet meg kipakoltunk hangfalat, vásznakat... és azt kell mondjam hogy az "átszállós hangulat" egyes stábtagok részéről már teljesen garantált! Annyira hiányzott ez az érzés, már majdnem elfelejtettem milyen az idő rövidsége ellen harcolni, a bejövő problémahegyek leküzdése, a szervezetlenség finom íze, a káosz és barátai... AHH ...és az a finom görcs a gyomrom legmélyén, igen, IGEN! ez ÉÁ a javából :) :) :)

travelcsanel írta...

a "szervezetlenség finom íze" ezek szerint minden szervező számára - többek között krulf és sabazz számára is - hiányzik:) jó étvágyat!

dzsentroid írta...

Travelfaternek: Magaskultúra? Mélydepresszió? Lárifári

travelcsanel írta...

egy szinonima szótáron dolgozol? :)

 
Clicky Web Analytics