2009. augusztus 18., kedd

Átszállás a gyakorlatban

Itt az ideje, hogy kényelmes, modern világunkban mindenki felelevenítse régi, vonatozáshoz köthető emlékeit. Nem kérünk mi, a peron szerény munkásai sokat a nagybecsű közönségtől. Csupáncsak egyetlen apró momentum meg- vagy újramegtanulását. Még pedig az ÁTSZÁLLÁSÉT. Ugyanis idomultunk idén a névhez: fizikálisan is kötelező mindenkinek az átszállás!
Kellemes kompromisszumot kötve igyekszünk megtartani mind a környéken lakók békéjét, mind a közönség jó hangulatát és a Kotárs Művészeti Intézetben kezdődő esték rendre a Patyolat Udvar eme eseményre felállított szabadtéri színpada előtt érnek (vagy nem érnek) véget.
És akkor magyaráznám a teendőket:

Tehát Átszállózónk rövid készülődés után délután vagy kora este megjelenik a KMI területén, ahol izgalmas kultúrtöltettel hangolódik. Majd este, középeurópai idő szerint 22.00-kor még megissza itókája maradékát és meglelt társaságával egyetemben kényelmesen átsétál (átszáll) a következő járatra (értsd: Patyolat Udvar), ahol újfent középeurópai idő szerinti 23.00-kor levezetheti az esetleg sokk-ként rá hatott kultúrmorzsákat a zene és a jó hangulat hullámain.

Mi már gyúrunk rá, edzünk keményen, hogy tökéletesen menjen. Tartson velünk mindenki!

Nincsenek megjegyzések:

 
Clicky Web Analytics