2009. május 24., vasárnap

Ki? Mit? Hogyan? = Pályabezárás?




Fogalmazzunk diszkréten: nagy a kussolás! De még az is lehet, hogy mink vagyunk résztájékoztatva a kérdésben, éppen ezért fordulok hozzátok tisztelve szeretett = szeretve tisztelt blogtársak, átszállóvédők, állástalan pályamunkások.
Valakinek honol e birtokában érdemleges info arról, hogy milyen szálon szövődik tova az Éjccakai Átszállások meglehetősen bizarr sorsa? Szerényen kimunkált, egy elhagyott vidéki vagonban felskiccelt összeesküvés tervemet még nem osztom meg a közösség tagjaival, de már papíron az árnyék átszállókormány, sínallatti mozgalmunk már javában faragja új kötöttpályánk talpfáit. Oszlassatok mozdonyfüstöt, ha van hiteles tudásbáziskútból merített tűzcsapotok. üdvöt, békét, peronigazságot mindenkinek. A Restirés legyen veletek!

9 megjegyzés:

travelcsanel írta...

mozdonyfüst-eloszlatásra nincs használható info-apparátom - környékezd meg Lápit, esetleg krulfot. viszont jelezném, hogy míg te a konspirációs terveden dolgoztál, az Utasellátó és én sem tétlenkedtünk: egy olyan feltételrendszert vázoltunk fel féltudományosan, amelyben az átszálló turisztikai gyújtóponttá válhat. hamarosan közkinccsé tesszük a végeredményt-vitaindító iratot - pontosabban én teszem, ő jegyzi.

Krulf írta...

sajnos nekem sincs több infóm, annál amit már elmondtam neked dzsentro. program még nincs, az állomásfőnök személye viszont azt hiszem eldőlt, de Lápi biztos konkrétabbat tud nálam.

Lápianka írta...

Milyen pályabezárás? Milyen kussolás? Kedves dzsentroid, légy szíves legközelebb kérdezz és akkor válasz is lesz!
Igen, nehezen dőlt el az állomásfőnök kiléte, de az időpont már január óta biztosan megvan (ahogy az anyagi háttérrel is már hónapok óta rendelkezünk). És örömmel jelenthetem, hogy az állomásfőnök személye is fixálódott már egy ideje.
A program még ömlesztve az ötletek szintjén, de a munka hamarosan gőzerőkkel indul.
Nincs ok az aggodalomra, hiszen: Az Éjszakai Átszálló fontos (és mindig is az lesz - meg ahogy mindig, jó is lesz).

travelcsanel írta...

és ki az állomásfőnök?

Krulf írta...

...én nem tudom a nevét, viszont ha kiderül akkor javasolnám hogy itt a blogon megjelenhetne egy beharangozó róla, valamint a későbbiekben ha az idei Átszállóval kapcsolatban információk, események (lehet az egy egyeztetés, megbeszélés) születnek, akkor azok egy rövid bejegyzésként felkerülhetnének ide.

travelcsanel írta...

krulf, ezek szerint szervezőként nem vagy benne idén?

Krulf írta...

nem hinném hogy bármi szerepem lenne idén szervezés terén, de talán van esélyem pályakarbantartónak jelentkezni, esetleg fellépőként átszállni. ...bár a szabadnapjaim nagyon elfognak fogyni idő előtt idén, úgyhogy lehet hogy csak látogató leszek :)

travelcsanel írta...

a szabadnapjaid meg vannak számlálva! - baljós mondat egy újvárosi railway movie-ból:)

dzsentroid írta...

Kedves Mindenki, Átszállisták, Restifajták, Peronfüggők

Kissé provokatívnak szánt bejegyzésem kezd célhoz érni, elő- und háttérben már akcióban léptek hivatalos és nem hivatalos erők. A hivatalos verzió segítéséhez látatlanban is csatlakozom, ha kell...

"egy olyan feltételrendszert vázoltunk fel féltudományosan, amelyben az átszálló turisztikai gyújtóponttá válhat" _ ez meg nagyon is érdekelne, lehet hogy látta valaki az én terveimet is... Pazar lenne

 
Clicky Web Analytics